Skip to content

Over ons

Hans & Lizette van Gestel

Over ons

More Quality For Your Life! Wat betekent dit voor jou?

Vaak hebben de antwoorden op deze vraag te maken met gezondheid, tijd hebben voor de mensen om wie je geeft en voldoende financiële middelen om vrij te kunnen leven.

Tijdens ons allereerste contact met LR Health & Beauty in 1992, begrepen we meteen de geweldige kansen die dit mooie bedrijf ons kon bieden.
In 2012 hebben we vol overtuiging besloten om serieus samen te gaan werken met LR.
Tot die tijd was LR een mooi extra inkomen, naast onze beide jobs. We wisten inmiddels dat er veel meer mogelijk was en dit de weg was om onze wensen te realiseren.

Die keuze heeft ons leven volledig getransformeerd en geeft ons nu de vrijheid om het leven te leiden op onze eigen voorwaarden. We genieten met volle teugen van de vrijheid om te kunnen doen waar we van houden, reizen met onze kinderen, kostbare momenten te delen met onze dierbaren en de financiële middelen te hebben om volop van het leven te kunnen genieten. Met een gezonde levensstijl omarmen we zowel de waarde van tijd als de kracht van financiële onafhankelijkheid.
Iets waar we elke dag opnieuw erg dankbaar voor zijn.

Sinds deze beslissing is er in ons leven veel veranderd. Van werknemers naar samen zelfstandig ondernemen, dat heeft ons de vrijheid gegeven om onze eigen weg te volgen. Met trots noemen we LR onze betrouwbare zakelijke partner, die in Europa de onbetwiste nummer 1 positie bekleedt in haar branche. Samen hebben we een solide fundament gelegd voor financiële vrijheid, waarbij we een passief inkomen hebben opgebouwd zonder enige risico’s of stress.
We love our company.

Ons ultieme doel is om deze vrijheid ook te delen. We willen anderen ook de kans bieden op een vergelijkbare levensstijl en daarmee hun dromen waar te maken. De visie van LR Health & Beauty Nederland is om de bekendheid van LR Health & Beauty in Nederland te vergroten en een leidende positie te verwerven. Daarom staan we altijd open voor samenwerking met gepassioneerde mensen die onze visie delen.

‘Together Everyone Achieves More’, oftewel samenwerken om ‘More Quality For Your Life’ te realiseren met meer vrijheid en aandacht voor gezondheid.

Laten we samen de warmte en professionaliteit delen die LR Health & Beauty te bieden heeft!

Lizette & Hans van Gestel zijn al meer dan 31 jaar partners bij het bedrijf LR Health & Beauty uit Ahlen / Duitsland en behoren vandaag als Gouden Organisatieleiders tot de meest succesvolle managers in mijn internationale organisatie. Naast het bedrijf, is er ook een echte vriendschap ontstaan, waarvoor ik zeer dankbaar ben. De bijzondere kwaliteiten van Lizette en Hans zijn naar mijn mening, naast hun netwerkcompetentie, doorzettingsvermogen, loyaliteit, eerlijkheid en menselijkheid. Ik kijk uit naar onze toekomst samen.

NOUREDDINE BELARBI
LR President

Waarom TEAM van Gestel?

Veel mensen bevinden zich op een punt waar ze niet langer tevreden zijn met hun huidige baan. Ze voelen zich ondergewaardeerd, worstelen met een beperkt salaris en ervaren steeds hogere werkdruk. Flexibele werktijden en de vrijheid om zelf keuzes te maken worden steeds belangrijker in het leven van velen. Geldt dit ook voor jou? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en begin te werken aan jouw eigen dromen in plaats van die van iemand anders.

Waarom samenwerken met TEAM Van Gestel?

• Geniet mee van de ervaring van ons TEAM, met meer dan 30 jaar expertise in deze branche.
• Je kunt zelf bepalen hoeveel uur per week je wilt of kunt werken.
• Je kunt zelf bepalen met wie je wilt werken, misschien zelfs met je levenspartner, zoals wij.
• Je hebt de optie om volledig online te werken (locatie onafhankelijk) of om live samen te werken, afhankelijk van jouw voorkeur.
• Je kunt zelfstandig ondernemen zonder de financiële risico’s die normaal gesproken gepaard gaan met het starten van een eigen bedrijf.
• Je hebt de vrijheid om jouw eigen bedrijf op te bouwen in jouw eigen tempo, ongeacht of je net 18 bent geworden of al wat langer jong bent.
• Je kunt jouw werk aanpassen aan jouw gezinsleven, in plaats van andersom.

Wacht niet tot je met pensioen gaat om te genieten van het leven, maar leef nu! Grijp deze kans om jouw eigen pad te bewandelen, jouw eigen voldoening te vinden en te genieten van de vrijheid die je verdient.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van jouw dromen.

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

Dan leggen we je graag uit wat er mogelijk is!